Dundika pornó ? [videó]

Egy külföldön elismert, magyar pornófilmmel foglalkozó ügynökség a modelljei között ajánlgatta Hornyák Hajnalkát. A Napi Ász a cég honlapján bukkant rá Dundika fotójára. A playmate mit sem sejtett a dologról.
- Nincs kapcsolatom a céggel - mondta megdöbbenve Dundika. - Nagyon sok helyre kiteszik tudtom nélkül az képemet, de rögtön megtesszük az intézkedéseket. Nem szeretném, ha az emberek arról beszélnének, hogy pornózok, mert ez nem igaz - szögezte le a playmate. Felhívtuk az ügynökséget, de tulajdonosa nem kívánt nyilatkozni. Titkárnője viszont szívesen beszélt. - Kellett valamilyen kapcsolatának lennie Dundikának velünk, ha kitettük a képét. Csak olyan modellek fotója szerepel a honlapunkon, akikkel együtt dolgoztunk. Talán a Playboy magazinnal volt közös munkánk - találgatott a titkárnő.
A Playboy főszerkesztő-helyettese, Bus István nem tud együttműködésről. - Nem dolgozunk pornóügynökségekkel - jelentette ki Bus. - Nálunk az erotika csak az ízlésesség határáig tolódhat ki. Dundikáról nem tudom elképzelni, hogy valaha szerepelt volna szexfilmben

Forrás: Napi Ász

Azért itt egy video a TV2-ről:

Jobb híján ez is megteszi (:


Egyébként meg: Kovi úgy véli, hogy Dundika a szépségének köszönhetően berobbanhatna a pornóiparba, de Galambos Dorina szerepeltetése is kuriózum lenne.