Amanda Lear - Enigma (Give a bit of mmh to me..)


Amanda Lear - Enigma (Give a bit of mmh to me..)
A Kinder Bueno reklám zenéje, nagyon eltalálta az, aki kiválasztotta 2004-ben. Reklámzene a javából! Dalszöveg a bejegyzés alján!

Amanda Lear: Enigma (Give a bit of mmm to me) című száma, mely az 1978-as Sweet Revenge korongon jelent meg. (Amanda Lear egyébként minden egyéb híreszteléssel ellentétben, a mély hangja dacára nem férfi vagy transzszexuális)

Bővebben a wikiről:
Amanda Lear (Hongkong, 1946. november 18.)[1] francia énekesnő, az 1970-es évek európai diszkókirálynője. Jellegzetesen mély, kissé férfias színezetű hangja miatt egy időben azt pletykálták róla, hogy valójában férfi. A '80-as évekre népszerűsége kissé megfakult, s ezzel összefüggésben gyakran lehetett hallani festőnői ambícióiról. (Egyszer még azt is nyilatkozta, hogy zárdába vonul.) Az énekléssel azonban soha nem hagyott fel. A '90-es években feltámadt nosztalgiahullám jegyében iránta is újra megnőtt az érdeklődés, de már lényegesen szűkebb rajongótábora van, mint egykoron. Túl a csúcson, több ízben járt Magyarországon is.

2004-ben egy Kinder Bueno-reklámhoz használták fel Amanda egyik slágerét, az Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me) című dalt, amely ekkor ismét népszerűvé vált. Ugyanabban az évben Pedro Marin, spanyol énekes rockos feldolgozást készített az énekesnő Run Baby Run című dalából. (Amanda által énekelt eredeti felvétel és az Enigma egyaránt a Sweet Revenge című albumon szerepel.) A siker eredményeként elkészült egy tribute-album Diamonds – Pedro Marín Canta Amanda Lear címmel.


Forrás: wiki


És végül Kinder Bueno reklám-zene Amanda Lear: Enigma (Give a bit of Mmh to me...) c. szám dalszövege:

Give a bit of mmh to me,
and I'll give a bit of mmh to you.
Give a bit of mmh to me,
and I'll give a bit of mmh to you.

And your eyes like a laser,
every time cut me deeper.

Give a bit of mmh to me,(you're a mystery)
and I'll give a bit of mmh to you. (it's so confusing)
Give a bit of mmh to me,(you're a mystery)
and I'll give a bit of mmh to you. (it's so confusing)

For me, you are an enigma,
For me, you really are a mystery...
A mystery (a mystery)

For you, I break all the rules
And for you, I'll go to the moon,
'Cos you're the one
There's no one else.
There's no one else.

Chorus

Are you devil or angel?
Are you question or answer?

Are you real, or am I dreaming?

Chorus