Havas Nincs csokifasz! Oké? Henrik


Havas Nincs csokifasz! Oké? Henrik
Érdemes végig nézni, mert a vége az érdekes rész, ahol is Havas Henrik kifakad (mint egy tályog). Nem lehet könnyű meghúzni a határt, mi az ami még belefér (egy vendéget a Mokkában ledagadtozni, műsorvezető kolleginát lenagyseggűzni stb.) és mi az ami már nem fér bele (Fekete Pákó által készített csokoládé-fallosz elfogadása).


Havas Henrik blogjában két napja a tv2-ben eltöltött évekről és a csatorna sajátos szellemiségéről ír. Ennek kapcsán meséli el, hogy az új Activity augusztusi forgatásán többek között Fekete Pákó volt ellenfele, aki felajánlotta, hogy amennyiben Havas csapata veszít elszopogathat egy nemi szervet formáló csokiszobrot. "Nincs csokifasz! Oké? Ez nem az én műfajom. Ha ott fenn valaki normális ember ülne, már rég meg kellett volna állítania ezt az egész szart!" - utalt Havas felháborodottan a szerkesztőkre, majd elhagyta a stúdiót.

Hogy miként történt az eset pontosan, azt egy kedves kommentelő, doki42 jóvoltából ön is megnézheti. Íme tehát "Pákó és Havas csokifasz videója vágatlanul, ahogy nem került adásba."

Bár már jópár hónap eltelt a műsor felvétele óta, a Velvetnek nyilatkozó Fekete Pákó mégis tisztán emlékszik a történtekre. "Bevittem a stúdióba a csokifaszt, aztán mondtam a Havasnak, hogy neki szánom, ha elvesztik a játékot. Erre megsértődött." Mint kiderült, Pákó nem tudta mire vélni a helyzetet, ugyanis a műsor szerkesztőivel korábban megosztotta tervét, akik "azt mondták, hogy behozhatom nyugodtan a csokifaszt. Mindenki meglepődött, amikor Havas csak mondta a magáét. Az Activity nem egy komoly műsor, nem olyan mint a Mokka, ez egy nevetős, poénkodós dolog." Pákó szerint egyébként "tök jópofa" volt az ötlete, Havas pedig mindenkit elszomorított viselkedésével. A nigériai énekes egy kicsit meg is sértődött, de legalább most nem verekedett.

Velvet