Megasztár 5 casting


Megasztár 5 casting
Tegnap a TV2 elkezdte leadni a Megasztár 5 casting jeleneteit. A különböző tehetségkutató műsoroknak minden kétséget kizáróan ez a legszórakoztatóbb része. Még akkor is, ha általában nem szeretem kinevetni azokat akik láthatóan nem sok önkritikával rendelkeznek. Ha ez legalább nagyon sok önbizalommal párosul - mint a fenti videón azt hiszem -, akkor azért egy fokkal jobb a helyzet.William Hung

Még jobb, ha az illető még szimpatikus is. Itt van például William Hung Ricky Martin She Bangs című számával, aki azóta több műsorban haknizott, majd játszott minden idők egyik legnagyszerűbb sitcomjában, az Arrested Developmentben (magyarul: Az ítélet: család) is. Mondjuk gondolom ő is a rosszízű humor céltáblájává vált valamennyire, de legalább előre tudott lépni az életében.
Dühöngés

Vagy ez is jó például. Ez is American Idol, itt egy Hannah Montana-parókás csaj dühöng, miután a zsűri nem juttatta tovább:
'Épp most fingtam!'

Végül, hogy az altesti humor kedvelői se maradjanak videó nélkül.. Ez a kanadai tehetségkutató (Canadian Idol, minő meglepetés) 4. évadából való videó. Chelsea Johnson már negyedszerre jelentkezett, de az első három alkalom nem hozta meg számára a remélt sikert. Azt hiszem ez sem a remélt sikert hozta, de egyfajta sikert biztosan hozott Chelsea Jones számára. Például ezt a videót a YouTubeon több, mint 8 millióan nézték meg. Vagy ha egy ismerősünknek, aki otthon van az internet világában azt mondjuk, hogy 'I totally just farted', akkor egyből tudni fogja, hogy - jó esetben - mire utalunk.
A kedvenc jelenetem a videóból amikor az egyik ítész azt mondja: "You're in!", azaz "Bent vagy!".